Return to Website
Forum Omladinske mreže BiH
Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Prva
  Nazad
  Odgovor
  Forum
Naprijed  
Zadnja  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
Nela Porobic

nela.porobic@comhem.se

Oct 28, 05 - 12:36 AM
Pomoc pri akademskom radu - anketa!

Obracam se svima onima koji ima 25 godina i vise i koji sada zive u BiH (nije bitno u kojem entitetu zivite):

Zovem se Nela Porobic i trenutno radim magistarski rad na temu ”kako graditi dugorocan i stabilan mir u jednom multietnickom drustvu” (pri fakultetu politickih nauka u Lundu, Svedska). Magistarski mi se bazira na Bosni i Hercegovini i uspijehu/neuspijehu Daytonskog dogovora i njegovih implikacija za buducnost BiH.

U decembru cu praviti intervjue sa politicarima vecih stranaka u BiH. Voljela bih uporediti njihova razmisljanja sa razmisljanjima ljudi koji jos uvijek nisu etablirani ili direktno involvirani u institucije drzave. Zato mi treba vasa pomoci!

Zamolila bih sve vas, koji imate 25 godina ili vise, i koji ste spremni odvojiti par minuta da odgovorite na moja pitanja na temu BiH i njene sadasnjosti i buducnosti da mi se javite na e-mail adresu: nela.porobic@comhem.se

Ukoliko mi mozete izaci u susret (imate 25 godina i vise i zivite u BiH), poslala bih vam anketu putem e:mailai naravno, ukoliko vi izrazite zelju, vas identitet ce ostati anoniman u magistarskom radu.

Unaprijed hvala,
Nela
Emir Delalic Zeko

www.schdesign.tk

Nov 10th, 2005 - 1:49 PM
Re: Pomoc pri akademskom radu - anketa!

Draga Nela,

Tvoja molba je prosljedjena na mailing listu Omladinske mreze Bosne i Hercegovine na kojoj se nalazi nekih 300-400 adresa.
Nadam se da ce ti odgovoriti barem 10% njih :)

Pozdravi iz Tuzle

Prva
  Nazad
  Odgovor
  Forum
Naprijed  
Zadnja  

Get your FREE forum service! 
Photo Center · Site Rings · Mini Polls · FAQ Service  powered by Powered by Bravenet bravenet.com