|
Forum Omladinske mreže BiH
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
Nela Porobic
Oct 28, 05 - 12:36 AM |
Pomoc pri akademskom radu - anketa!
Obracam se svima onima koji ima 25 godina i vise i koji sada zive u BiH (nije bitno u kojem entitetu zivite): Zovem se Nela Porobic i trenutno radim magistarski rad na temu ”kako graditi dugorocan i stabilan mir u jednom multietnickom drustvu” (pri fakultetu politickih nauka u Lundu, Svedska). Magistarski mi se bazira na Bosni i Hercegovini i uspijehu/neuspijehu Daytonskog dogovora i njegovih implikacija za buducnost BiH. U decembru cu praviti intervjue sa politicarima vecih stranaka u BiH. Voljela bih uporediti njihova razmisljanja sa razmisljanjima ljudi koji jos uvijek nisu etablirani ili direktno involvirani u institucije drzave. Zato mi treba vasa pomoci! Zamolila bih sve vas, koji imate 25 godina ili vise, i koji ste spremni odvojiti par minuta da odgovorite na moja pitanja na temu BiH i njene sadasnjosti i buducnosti da mi se javite na e-mail adresu: nela.porobic@comhem.se Ukoliko mi mozete izaci u susret (imate 25 godina i vise i zivite u BiH), poslala bih vam anketu putem e:mailai naravno, ukoliko vi izrazite zelju, vas identitet ce ostati anoniman u magistarskom radu. Unaprijed hvala, Nela |
Emir Delalic Zeko
Nov 10th, 2005 - 1:49 PM |
Draga Nela, Tvoja molba je prosljedjena na mailing listu Omladinske mreze Bosne i Hercegovine na kojoj se nalazi nekih 300-400 adresa. Nadam se da ce ti odgovoriti barem 10% njih :) Pozdravi iz Tuzle |
bravenet.com