<< Back to SiteRegister Service >>

Forum Demo

Welcome to our Message Board!

Please feel free to post new topics for discussion and try the forum on for size.

Welcome to our Message Board!
Start a New Topic 
Author
Comment
Vəsaitlərin çıxarılması və təhlükəsizlik

Mən ilk dəfə böyük məbləğdə uduş qazanmışam. İndi pulu kartıma çıxarmaq istəyirəm, amma bir az narahatam. Pulu çıxarmaq üçün hansı üsul daha sürətlidir? Bank kartlarında çox vaxt gözləmə müddəti uzun olur deyə eşidirəm. Şəxsiyyətimi təsdiq etmək üçün hansı sənədləri hazır saxlamalıyam? İlk dəfə olduğu üçün prosesin necə işlədiyini tam bilmirəm. Hər hansı bir komissiya tutulurmu, yoxsa məbləğ tam gəlir?

Re: Vəsaitlərin çıxarılması və təhlükəsizlik

Elektron pul kisələri (e-wallets) adətən bank kartlarından daha sürətli işləyir. İlk dəfə çıxarış edirsənsə, şəxsiyyətini təsdiq edən sənəd istəyə bilərlər. Bu, təhlükəsizlik üçün standart prosedurdur. Narahat olmayın, sənədləriniz tam qaydasındadırsa, təsdiqləmə tez başa çatır. Mən keçən ay eyni yolla pulumu çəkdim və heç bir problem yaşamadım. Sadəcə çıxarış edərkən limitlərə və şərtlərə diqqət yetirin. Dəstək xidməti hər addımda sizə məlumat verəcək

Re: Vəsaitlərin çıxarılması və təhlükəsizlik (Edited by Author)

Maliyyə əməliyyatları zamanı həmişə rəsmi qaydalara əməl etmək sizin vəsaitlərinizin qorunması deməkdir. Hesabınızın tam təhlükəsizliyini təmin etmək üçün ikifaktorlu autentifikasiyanı aktivləşdirməyi unutmayın. Mən şəxsən hər hansı bir əməliyyatdan əvvəl şəxsi məlumatlarımın doğruluğunu bir daha yoxlayıram. Təhlükəsiz və şəffaf şəkildə ödənişlərinizi həyata keçirmək üçün https://azerbayjan1xbet.com/ ünvanına daxil olaraq kassa bölməsindən istifadə edin. Burada bütün tranzaksiyalar şifrələnmiş kanallar vasitəsilə həyata keçirilir və pulunuzun təhlükəsizliyinə zəmanət verilir. Əməliyyatın gedişatı ilə bağlı hər hansı bir sualınız yaranarsa, 24/7 fəaliyyət göstərən dəstək komandası sizə kömək edəcək. Rahatlıqla uduşlarınızı nağdlaşdıra bilərsiniz

All contents Copyright 2003, Bravenet Web Services, Inc.