Dobry wieczór. Powiedz mi, jak bardzo można ufać licencjom Curacao lub Malty? Widzę te ikony w co drugiej witrynie, ale recenzje są różne wszędzie. Jeden użytkownik pisze, że wszystko jest w porządku, inny, że to oszustwo. Jak znaleźć złoty środek i wybrać platformę, która będzie działać stabilnie i nie zamknie się następnego dnia wraz ze wszystkimi moimi depozytami na koncie gry?
Całkowicie zgadzam się z tym, że musisz natychmiast wyjść. Sam stosuję tę taktykę od dłuższego czasu. Jeśli chodzi o wybór miejsca, wypróbowałem kilkanaście różnych miejsc. W rezultacie zatrzymał się na kod bonusowy Mostbet , ponieważ w ciągu dwóch lat pracy z nimi nie pojawiła się żadna krytyczna sytuacja. Interfejs jest bardzo wygodny, nie ma zbędnych reklam, które odwracają uwagę od procesu. Kiedy zaczynałem, miałem trudności z doładowaniem za pośrednictwem kryptowaluty, ale wsparcie pomogło rozwiązać problem w ciągu pięciu minut. Stwarza to poczucie bezpieczeństwa, gdy zdajesz sobie sprawę, że po drugiej stronie są żywi ludzie, którzy są gotowi pomóc. Stabilność jest tym, za co cenię ten zasób.