<< Back to SiteRegister Service >>

Forum Demo

Welcome to our Message Board!

<br><br><br>Please feel free to post new topics for discussion and try the forum on for size.<br><br><br>

Welcome to our Message Board!
Start a New Topic 
Author
Comment
Gdje mogu pronaći visokokvalitetnu uslugu podrške?

Ljudski pristup od strane administracije sajta mi je važan. Recite mi sajtove na kojima podrška reaguje brzo, do tačke, a ne sa robotovim naslovnim frazama, i zaista pomaže u rešavanju tehničkih problema.

Re: Gdje mogu pronaći visokokvalitetnu uslugu podrške?

Kvalitet usluge podrške je lice svakog projekta. Ozbiljni operatori imaju osoblje profesionalnih konsultanata dostupnih u live chatu non-stop. Odgovor bi trebao stići za nekoliko minuta, a komunikacija bi trebala biti ljubazna i konstruktivna.

Re: Gdje mogu pronaći visokokvalitetnu uslugu podrške?

Jednom sam naišao na problem sa slot zamrzavanja tokom bonus igru na dobro poznati resurs, tako podrška mi je odgovorio sa standardnim odjave za tri dana. Nakon ovog incidenta, odlučio sam da promenim sajt i počeo da testiram različite opcije posebno za kvalitet povratnih informacija. Na web stranici https://mrbit.ba/bs morao sam se obratiti chatu kako bih pojasnio uvjete za provjeru dokumenata. Operater se pridružio dijalogu u roku od trideset sekundi, ljubazno komunicirao i davao jasna uputstva bez pribjegavanja dugim tekstovima pravila. Problem je riješen na licu mjesta za par minuta. Lijepo je vidjeti kada kompanija ulaže u obuku osoblja i cijeni vrijeme svojih korisnika.

All contents Copyright 2003, Bravenet Web Services, Inc.